Van harte welkom op de site van Cattery Saribombari.

Wij zijn een Maine Coon Cattery, kortgezegd: we fokken Maine Coons.

Nu is de vraag natuurlijk waarom Maine Coons?
Heel simpel, dat zijn de leukste katten die er zijn! Groot lomp en gewoonweg leuk! Niet kwaad te krijgen en reuze gezellig! Willen alles van je weten, pakken als eerste je tas boodschappen uit, moet en zal alles zien, het liefst ook als eerste de krant lezen en ga zo maar door! Helemaal leuk! 

Nieuwtjes uit de Cattery

Over ons

Onze cattery bevindt zich vanaf jaar en dag al in Leidschendam (Zuid Holland) en houden ons inmiddels al  vanaf 1999 bezig met maine coons. We hebben een huis vol dieren en het is hier altijd een gezellige drukte met honden en katten, onze eerste grote poedel heette Sarah, als de deurbel ging maakte Sari een hoop Bombari, om haar voort te laten leven en uiteindelijk is alles met haar begonnen, hebben we de cattery dus Sari Bombari genoemd!

Verder zijn wij ook aangesloten bij de grootste kattenvereniging van Nederland, Mundikat, en volgen de richtlijnen voor verantwoordelijk fokken. Al onze katten hebben dan ook een erkende stamboom.

Interesse in een Main coon kitten? Dat begrijpen we goed! Doorgaans hebben wij een aantal keer per jaar hebben een nestje kittens, op onze planning pagina zullen wij altijd onze planning kenbaar maken maar het is en blijft de natuur dus onze plannen kunnen altijd weer veranderen. Onze kittens zijn tevens niet zomaar te koop, graag komen we in contact om de mogelijkheden te bespreken. Als je een nestje ziet of er zijn nog geen kittens, stuur een email of een chatbericht via de facebookpagina Sari Bombari maine coons.